aktuellt

På denna sida kan Du läsa om vad jag har ”på gång” i form av resor, vandringar eller andra aktiviteter och saker jag reflekterar över, Rainer Stalvik. 

Våren är här och vårtecknen blir allt fler. Det känns i luften och syns på ljuset. Sångsvanar, tofsvipor, strandskator, tranor mm är här och fler kommer med tiden. Härligt!

Många av oss blommar upp när våren återvänder och längtan efter sommaren tar fart. Missa inte alla de härliga dagarna där emellan! Härliga cykelrundor, fina vandringar och hänget på en uteservering i vårsolen. Det är bara att välja det man njuter av!

För min del väntar inplanerade resor med kulturella upplevelser men också cykel- och vandringsveckor. Bilder och information kommer så snart jag gjort en resa. Jag bara väntar på att få ge mig iväg!

Senaste resan gick till Spanien där jag besökte städerna Salamanca, Avila och Cuenca för att besöka deras gamla stadsdelar som är med på UNESCO:s världsarvslista. Det blev också ett kort stopp i Madrid! Hemsidan är under uppdatering med både foton och information.

Jag hoppas att Du förvaltar dina dagar på det sätt Du själv tycker är bäst! Det finns mycket att njuta av, i stort och smått.

Ha en riktigt fin vår och njut av alla underbara dagar som kommer!De kommer och går alldeles för fort!

Hemsidan kommer att uppdateras löpande så snart jag gjort någon aktivitet värd att

rapportera. Missa därför inte att ”titta in” regelbundet!

Namibia

Vandringar i Val di Fiemme och Val di Sassa, Dolomiterna

Vandring över Besseggen i Jotunheimen Nationalpark

Cykelvecka längs Göta Kanal i Östergötland

Japan

madrid, toledo, segovia, el escorial

Madeira

Missnöjd med företaget Läs och Res…..

Överenskommelse har träffats med de nya ägarna av Läs och Res gällande den konflikt jag haft med den förre ägaren varför jag tar bort min text om detta företag och deras produkter! De nya ägarna har ingen del i konflikten varför jag önskar dem lycka till med sin verksamhet!

Oavsett alla spännande aktiviteter och intressanta resor är de största glädjeämnena i tillvaron mina två barnbarn, som jag alltid längtar efter att få träffa.

Ta tillvara på dina glädjeämnen, stora som små, och njut av livet!
Ingen av dina dagar går i repris så förvalta dem väl!

  Det finns många spännande och intressanta länder.
Läs om några av dessa på min hemsida
www.stalvik.se / rainer stalvik