aktuellt

På denna sida kan Du läsa om vad jag har ”på gång” i form av resor, vandringar eller andra aktiviteter och saker jag reflekterar över, Rainer Stalvik. 

Sköna maj välkommen!

Nu väntar årets vackraste tid med skir grönska och mängder av olika blommor som skall slå ut. Till allt det vackra tillkommer fågelsången! Bara att njuta!

Många av oss blommar upp när våren återvänder och längtan efter sommaren tar fart. Missa inte alla de härliga dagarna där emellan! Härliga cykelrundor, fina vandringar eller ”hänget” på en uteservering i vårsolen. Det är bara att välja det man njuter av!

För min del väntar inplanerade resor med kulturella upplevelser men också cykel- och vandringsveckor. Bilder och information kommer så snart jag gjort en resa. Jag bara väntar på att få ge mig iväg!

Senaste resan gick till Toscana i Italien där jag gjorde härliga cykelturer och besökte flera platser med världsarv som Florens och Pisa. Detta var en arrangerad resa och det är bara att acceptera att reseledaren sköter upplägget… Uppdatering av foton och reseinformation kommer inom kort.

Jag hoppas att Du förvaltar dina dagar på det sätt Du själv tycker är bäst! Det finns mycket att njuta av, i stort och smått.

Ha en riktigt fin vår och njut av alla underbara dagar som kommer! De kommer, och går alldeles för fort!

Hemsidan kommer att uppdateras löpande så snart jag gjort någon aktivitet värd att rapportera. Missa därför inte att ”titta in” regelbundet!

Vandringar i Val di Fiemme och Val di Sassa, Dolomiterna

Vandring över Besseggen i Jotunheimen Nationalpark

Cykelvecka längs Göta Kanal i Östergötland

Japan

Spanien – madrid, toledo, segovia, el escorial

Madeira

Missnöjd med företaget Läs och Res…..

Överenskommelse har träffats med de nya ägarna av Läs och Res gällande den konflikt jag haft med den förre ägaren varför jag tar bort min text om detta företag och deras produkter! De nya ägarna har ingen del i konflikten varför jag önskar dem lycka till med sin verksamhet!

Oavsett alla spännande aktiviteter och intressanta resor är de största glädjeämnena i tillvaron mina två barnbarn, som jag alltid längtar efter att få träffa.

Ta tillvara på dina glädjeämnen, stora som små, och njut av livet!
Ingen av dina dagar går i repris så förvalta dem väl!

  Det finns många spännande och intressanta länder.
Läs om några av dessa på min hemsida
www.stalvik.se / rainer stalvik