aktuellt

På denna sida kan Du läsa om vad jag har “på gång” i form av resor, vandringar eller andra aktiviteter och saker som jag eventuellt reflekterar över.

Så har 2019 års två första veckor redan passerat. Nu ligger ett helt år av intressanta och spännande upplevelser framför oss. Det är vi själva som har ansvar för och förvaltar våra dagar varför det är viktigt att förvalta dem väl. Hur bestämmer man själv. De stora upplevelserna ligger inte alltid på andra sidan jordklotet, många finns i vår närmiljö.

Vinterveckorna bjuder ofta på fina vandringar eller härlig skidåkning beroende på var i landet man bor, till och med cykelturer om vädret tillåter. Gläds åt dina möjligheter att visas utomhus och ladda dina batterier. Vädret är sällan så dåligt att man inte kan vistas i naturen.

Ta till vara på de mörka dagarna genom trevliga aktiviteter och planering av kommande äventyr, stora som små. Tänk framåt! Du vet att det åter kommer en vår och en sommar!

Själv har jag några resor inplanerade och även ett par längre cykelturer, bland annat skall jag cykla Sydostleden tur och retur. Jag längtar redan!

Trots alla intressanta upplevelser är största glädjen i tillvaron dock alltid mina barnbarn!

“Det är alltid roligare att förverkliga en dröm än att drömma den!”

Hemsidan uppdateras löpande så snart jag gjort någon aktivitet värd att rapportera. Missa därför inte att “titta in” regelbundet!

Mina resor 2018:

Ön Sal, Kap Verde 

Resa till Kreta

Resa till Norge, Setesdalen, Lysefjorden och Preikestolen

Resa till Kos, Kalymnos och Bodrum

Resa till Ukraina

Resa till Italien – Apulien

Resa till Gambia

Cykelresor: I Siljanstrakten, Södra Dalarna, Strömsholms kanal Smedjebacken – Fagersta, ToR

Missnöjd med företaget Läs och Res…..

Överenskommelse har träffats med de nya ägarna av Läs och Res gällande den konflikt jag haft med den förre ägaren varför jag tar bort min text om detta företag och deras produkter! De nya ägarna har ingen del i konflikten varför jag önskar dem lycka till med sin verksamhet!

Oavsett alla spännande aktiviteter och intressanta resor är de största glädjeämnena i tillvaron mina två barnbarn, som jag alltid längtar efter att få träffa.

Ta tillvara på dina glädjeämnen, stora som små, och njut av livet!
Ingen av dina dagar går i repris så förvalta dem väl!

  Det finns många spännande och intressanta länder.
Läs om några av dessa på min hemsida
www.stalvik.se / rainer stalvik

Print Friendly, PDF & Email