aktuellt

På denna sida kan Du läsa om vad jag har “på gång” i form av resor, vandringar eller andra aktiviteter och saker som jag eventuellt reflekterar över.

Idag, den 30:e oktober, är det bara några dagar kvar till Allhelgonahelgen, en helg då vi sänder våra tankar till de kära som inte längre finns bland oss. Att reflektera över livet och dess möjligheter är viktigt för att vi ska kunna förvalta våra dagar på jorden på bästa möjliga sätt. Vad som är viktigt bestämmer var och en själv

Jag har jag under många år prioriterat tre saker i mitt liv; mina barnbarn, natur- och kulturupplevelser samt motionsaktiviteter. Genom dessa prioriteringar har jag fått mycket glädje och omväxling

De senaste starka naturupplevelserna fick jag på en resa till Kenya i oktober, det 126:e landet / autonoma regionen jag besökt, där jag åkte på åtta safariturer under vilka jag såg många djur och fåglar, bland annat hade jag turen att se “The Big Five”. Den mest fantastiska upplevelsen var nog mötet med den afrikanska leoparden i Samburu. Hemsidan håller på att uppdateras med information om denna resa. Några bilder från safariturerna i Samburo National Reserve finns redan uppdaterade. Besök gärna sidan och njut av anblicken av de vackra djuren!

Nu går vi in i årets mörkaste period. En bra tid att njuta av sommarens minnen och en bra tid att planera kommande aktiviteter samt att umgås med nära och kära

Oavsett hur du förvaltar dina dagar… njut av dem ty ingen av dem går i repris!

“Det är alltid roligare att förverkliga en dröm än att drömma den!”

Hemsidan uppdateras löpande så snart jag gjort någon aktivitet värd att rapportera. Missa därför inte att “titta in” regelbundet!

Mina resor 2019:

Fuerteventura

Vitryssland

Cykling vid Gardasjön

Cykling mm på Mallorca

Polen

Cinque Terre

Kenya – Samburu National Reserve

Kenya – Lake Nakuru National Park

Kenya – Masai Mara National Reserve

Mina resor 2018:

Ön Sal, Kap Verde  

Resa till Kreta

Resa till Norge, Setesdalen, Lysefjorden och Preikestolen

Resa till Kos, Kalymnos och Bodrum

Resa till Ukraina

Resa till Italien – Apulien

Resa till Gambia

Cykelresor: I Siljanstrakten, Södra Dalarna, Strömsholms kanal Smedjebacken – Fagersta, ToR

Missnöjd med företaget Läs och Res…..

Överenskommelse har träffats med de nya ägarna av Läs och Res gällande den konflikt jag haft med den förre ägaren varför jag tar bort min text om detta företag och deras produkter! De nya ägarna har ingen del i konflikten varför jag önskar dem lycka till med sin verksamhet!

Oavsett alla spännande aktiviteter och intressanta resor är de största glädjeämnena i tillvaron mina två barnbarn, som jag alltid längtar efter att få träffa.

Ta tillvara på dina glädjeämnen, stora som små, och njut av livet!
Ingen av dina dagar går i repris så förvalta dem väl!

  Det finns många spännande och intressanta länder.
Läs om några av dessa på min hemsida
www.stalvik.se / rainer stalvik

Print Friendly, PDF & Email