aktuellt

På denna sida kan Du läsa om vad jag har “på gång” i form av resor, vandringar eller andra aktiviteter och saker som jag eventuellt reflekterar över.

Idag, den 7 september, har vi redan lagt årets första höstvecka bakom oss. Med den kom regn och rusk på Västkusten. Jag passade på att förlänga sommaren genom att tillbringa veckan i regionen Ligurien i Italien. Strålande sol och temperaturer upp till +35 grader! Under veckan vandrade jag i det världsarvslistade området Cinque Terre men jag hann även med en tur till hamnstaden Genua med sina många palats i den gamla staden, de flesta finns med på UNESCO:s världsarvslista. Det kommer information och bilder på hemsidan inom kort.

Nu börjar det mörkna tidigt på kvällarna och minner om de ännu mörkare vinterkvällarna som väntar. Den som förvaltat sommaren med olika aktiviteter har mycket att minnas när stormarna viner. Andra blir kanske påminda om att förvalta sina dagar ännu bättre för att skapa minnen som man kan leva av.. MEN….  det kommer en ny vår och sommar varför kommande höst- och vintermörker kan användas till att planera för roliga framtida aktiviteter!

Årets sommar blev bättre än förväntat för min del och innebar ett par resor samt många härliga mil på cykeln utefter landsvägarna. Upplevelser som jag kommer att njuta av under den mörka hösten och vintern. Under senhösten väntar en safariresa till Kenya för min del som jag hoppas kommer att resultera i många fina bilder på djur och fåglar.

Än finns det många möjligheter att vistas i naturen och njuta av höstfärgerna som kommer framöver. Missa inte detta underbara färgsprakande skådespel! Gör allt du kan och njut av dina möjligheter!

Trots alla upplevelser är största glädjen i tillvaron dock alltid mina barnbarn!

“Det är alltid roligare att förverkliga en dröm än att drömma den!”

Hemsidan uppdateras löpande så snart jag gjort någon aktivitet värd att rapportera. Missa därför inte att “titta in” regelbundet!

Mina resor 2019:

Fuerteventura

Vitryssland

Cykling vid Gardasjön

Cykling mm på Mallorca

Polen

Cinque Terre

Mina resor 2018:

Ön Sal, Kap Verde  

Resa till Kreta

Resa till Norge, Setesdalen, Lysefjorden och Preikestolen

Resa till Kos, Kalymnos och Bodrum

Resa till Ukraina

Resa till Italien – Apulien

Resa till Gambia

Cykelresor: I Siljanstrakten, Södra Dalarna, Strömsholms kanal Smedjebacken – Fagersta, ToR

Missnöjd med företaget Läs och Res…..

Överenskommelse har träffats med de nya ägarna av Läs och Res gällande den konflikt jag haft med den förre ägaren varför jag tar bort min text om detta företag och deras produkter! De nya ägarna har ingen del i konflikten varför jag önskar dem lycka till med sin verksamhet!

Oavsett alla spännande aktiviteter och intressanta resor är de största glädjeämnena i tillvaron mina två barnbarn, som jag alltid längtar efter att få träffa.

Ta tillvara på dina glädjeämnen, stora som små, och njut av livet!
Ingen av dina dagar går i repris så förvalta dem väl!

  Det finns många spännande och intressanta länder.
Läs om några av dessa på min hemsida
www.stalvik.se / rainer stalvik

Print Friendly, PDF & Email