aktuellt

På denna sida kan Du läsa om vad jag har “på gång” i form av resor, vandringar eller andra aktiviteter och saker som jag eventuellt reflekterar över.

Med september kommer hösten! På månadens sjätte dag vräker regnet ned och därmed kommer längtan efter en vacker sommardag!

Sommaren 2017 kommer inte att gå till historien som en av de bästa hos dem som gillar att sola och bada. Själv är jag mycket nöjd med den eftersom jag passat på att göra många härliga cykelturer, på hemmaplan, längs Kattegattleden som jag cyklad tur och retur från Göteborg till Helsingborg (810 km) och alla underbara cykeldagar i Dalsland. Den nya cykeln, en racer, som jag köpte i juli gjorde cykelturerna ännu roligare!

För att inspirera till egna cykelturer har jag skapat en ny sida som heter Landsvägscykling. På den lägger jag upp foton och kort information om lite längre dagsturer jag gjort.

Nu är de mörka höstkvällarna på gång, men september brukar vara en fin månad med hög och klar luft. Passa på att ge dig ut i naturen och njut av alla vackra färger! För den som gillar att vistas i naturen finns det knappt några hinder. 

Hösten innebär också att inomhusaktiviteterna blir fler och det är under de mörka dagarna man planerar nästkommande års resor. Dröm dig bort. Snart är drömmen verklighet!

Själv har jag börjat skissa på olika resor under 2018. Information om nya resor jag gjort uppdateras regelbundet. Välkommen tillbaka, gärna ofta, till min hemsida!

Önskar alla besökare av min hemsida en riktigt fin höst!

 

Hemsidan kommer att uppdateras löpande så snart jag gjort någon aktivitet värd att rapportera. Missa därför inte att “titta in” regelbundet!

Mina resor 2017:

Tyskland

Spanien – Avila, Salamanca, Cuenca och Madrid

Toscana, Italien – Florens, Pisa och cykelturer

Cykelresa till Västergötland (Valle härad, Kinnekulle mm)

Azorerna 

Cykelresa till Dalsland (Sex dagar på Dalslandsleden)

Cykling på Kattegattleden från Göteborg till Falkenberg (fyra dagsetapper)

Mina resor 2016:

Vandring över Besseggen i Jotunheimen Nationalpark

Cykelvecka längs Göta Kanal i Östergötland

Japan

Spanien – madrid, toledo, segovia, el escorial

Madeira

Missnöjd med företaget Läs och Res…..

Överenskommelse har träffats med de nya ägarna av Läs och Res gällande den konflikt jag haft med den förre ägaren varför jag tar bort min text om detta företag och deras produkter! De nya ägarna har ingen del i konflikten varför jag önskar dem lycka till med sin verksamhet!

Oavsett alla spännande aktiviteter och intressanta resor är de största glädjeämnena i tillvaron mina två barnbarn, som jag alltid längtar efter att få träffa.

Ta tillvara på dina glädjeämnen, stora som små, och njut av livet!
Ingen av dina dagar går i repris så förvalta dem väl!

  Det finns många spännande och intressanta länder.
Läs om några av dessa på min hemsida
www.stalvik.se / rainer stalvik

Print Friendly, PDF & Email