aktuellt

På denna sida kan Du läsa om vad jag har “på gång” i form av resor, vandringar eller andra aktiviteter och eventuellt saker jag reflekterar över, Rainer Stalvik. 

Om några dagar är det midsommar! En härlig tid och en av sommarens höjdpunkter med underbart sommarljus och stor blomsterprakt. Njut av denna tid och den kommande semestern!

Det är viktigt att förvalta sommardagarna på bästa möjliga sätt för det är nu man skall “ladda batterierna” och bygga minnen för höstens och vinterns mörka dagar. Hur man gör varierar från person till person.  Oavsett vad/hur man gör bör man göra aktiva val och inte bara låta “dagarna komma och gå”. Inaktivitet är inget bra sätt att ladda batterierna på!

För min del väntar långa cykelturer, strövtåg i skog och mark, en fjällvandring i Norge mm och naturligtvis skall jag träffa mina nära och kära, vilket går utanpå allt annat.

Senaste resan gick till den vackra ön Sao Miguel som tillhör Azorerna där jag gjorde flera härliga vandringar och åkte med på en valsafari. Under denna fick jag se både blåval och delfiner. En mäktig upplevelse! Information och bilder från denna resa finns uppdaterade.

Ha en riktigt fin sommar och njut av alla underbara dagar som kommer!

Hemsidan kommer att uppdateras löpande så snart jag gjort någon aktivitet värd att rapportera. Missa därför inte att “titta in” regelbundet!

Mina resor 2017:

Tyskland

Spanien – Avila, Salamanca, Cuenca och Madrid

Toscana, Italien – Florens, Pisa och cykelturer

Cykelresa till Västergötland (Valle härad, Kinnekulle mm)

Azorerna 

Cykelresa till Dalsland (Fyra dagar på Dalslandsleden)

Mina resor 2016:

Vandring över Besseggen i Jotunheimen Nationalpark

Cykelvecka längs Göta Kanal i Östergötland

Japan

Spanien – madrid, toledo, segovia, el escorial

Madeira

Missnöjd med företaget Läs och Res…..

Överenskommelse har träffats med de nya ägarna av Läs och Res gällande den konflikt jag haft med den förre ägaren varför jag tar bort min text om detta företag och deras produkter! De nya ägarna har ingen del i konflikten varför jag önskar dem lycka till med sin verksamhet!

Oavsett alla spännande aktiviteter och intressanta resor är de största glädjeämnena i tillvaron mina två barnbarn, som jag alltid längtar efter att få träffa.

Ta tillvara på dina glädjeämnen, stora som små, och njut av livet!
Ingen av dina dagar går i repris så förvalta dem väl!

  Det finns många spännande och intressanta länder.
Läs om några av dessa på min hemsida
www.stalvik.se / rainer stalvik

Print Friendly